19 abr 2011, 20:49

Труден избор 

  Poesía » De amor
462 0 0

Ако знаеше колко много те обичам

и как страстно желая да бъда с теб,

едва ли щеше да има смисъл да ме питаш

какъв е моят отговор - “Да” или “Не”!

 

Разбери, че сърцето ми вика за тебе!

Разбери, че душата ми трепти от любов!

Но това, което ме спира, е разумът,

който забранява на сърцето ми този зов.

 

Съжалявам, че така се държа с теб.

Съжалявам, че трябваше да те нараня.

Не мисли, че тъй лесно съм взела това решение!

То бе най-трудният ми избор досега.

 

Как бих искала да мога да те прегърна.

И да ти простя причинената болка, тъга.

Но така ме е страх, че отново ще сбъркам

и че за пореден път ще се унижа.

 

Ако знаеше как се измъчвам, терзая.

Разбери, че не исках да стане така!

Но опитай поне малко да ме уважаваш!

Едва тогава ще съм способна да ти простя.

© Мануела Бъчварова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??