30 jun 2008, 14:14

Трудни характери 

  Poesía » De amor
1830 1 36
 

Трудни характери

 

 

На остри камъни

приличаме.

Оголени са чувствата.

Износени.

Отрових се

с безизразно обичане.

Горчиви са целувките.

Изпросени.

Не мелехме любов.

Пресявахме капризи.

Почерняхме

със думи съвестта си.

Разпръсквахме мечти.

Пилееше ги бризът.

Възкръсваха въпросите

в съня ни.

И кой ли дявол

пътищата ни пресече!

Измамница Съдба

зад дюните се смее.

Бодливи плевели

покълнаха в ръцете.

 

Любов в пустиня не вирее.

 

 

11.04.2008 г.

 

                                    клип, Трудни характери

© Гергана Шутева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??