5 ene 2006, 20:41

Трудно, по-трудно 

  Poesía
863 0 2

Трудно, по-трудно

 

 

ТРУДНО е да се промениш,

но също трудно е да се решиш.

Да намериш сили за борба

със досегашната си съдба.

Да кажеш край на самотата

и да си разкриеш душата.

Да се усмихнеш ти дори,

а не да проливаш сълзи.                                     

Да хванеш нечия ръка,

но и да си подадеш другата.

Да гледаш право в очите

и да не си служиш с лъжите.

Да си споделиш своите мечти,

да заиграеш общи игри.

Но за да намериш истински приятел,

не е нужно да си гадател.

Само сърцето си леко отвори

и някой специален вътре пусни.

После повярвай му ти

и с него до края бъди.

Защото трудно е да се промениш,

но ПО-ТРУДНО е приятел да задържиш!

© Диляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря и на двамата! Оценявам мнението ви и се надявам да изпълня пожеланията ви!
  • перфектно е !!! Радва ме повече от много други .Ставаш се по добра
Propuestas
: ??:??