7 may 2009, 2:55

Тръгнах си 

  Poesía » De amor
890 0 3

Тръгнах си

 

Бучка лед и слънце -

капка или сълза?

Любов или болка?

Безкраен път

и все обратен знак.

Обичах - минало,

обичана - отдавна!

Утре...

пак ме връща назад.

Любовта...

не се забравя -

истинската, голямата -

продължават със нас.

Опри се на мен, любов!

Не върви мълчешком -

знам, че си тук.

Аз съм до теб -

макар че избягах.

Легни до мен -

не говори, не шавай,

просто бъди тук!

Обичай ме,

макар и далеч.

Тръгнах си,

защото те обичах -

тръгнах си

и още ме боли!...

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Силно ми подейства този стих!
    Поздрави!
  • Аз съм до теб -

    макар че избягах.

    Страхотно!Силни чувства!
  • Тръгнах си,
    защото те обичах -
    тръгнах си
    и още ме боли!...

    Тръгваме си и отнасяме болката със себе си...
    Защото обичаме!
Propuestas
: ??:??