5 ene 2018, 19:33

Тръгвай сине ! 

  Poesía
436 0 0

Тръгвай сине!


Тръгвай сине, с моята усмивка
блясъка в очите си не крий,
знам, че там и радост и сълзи се крият,
тръгвай, пътя е пред теб, върви!
Не спирай, сине, звезда ще ти изпратя,
когато ти е тъмно да те грей,
а за сълзите ще повикам вятъра
от твоите очи да разпилей.
Зад всеки твой успех дo теб ще бъда,
зад всяка болка и зад всеки блян.
Орисана отдавна с таз присъда
аз на живота трябва да те дам!
Тръгвай сине, с моята усмивка
и знай, че докато я носиш ти
със нея пак при мене ще се връщаш!
Тръгвай, пътя е пред теб, върви!


14.09.2014г. Зареница /Диана Стоянова/

© Диана Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??