Тумбест, объл Бежо
под земята крие
своето лице.
Сляп е, но от всяко
негово оченце
никне стъбълце.
Що е то?
Щом е празна,
тя не шава.
Пълна - сякаш
оживява.
Като тебе
ходи, тича.
На човек дори
прилича.
Що е то?
© Елена Todos los derechos reservados