2 ago 2007, 15:08

Турне 

  Poesía
631 1 7
Навън е тъмно, концертът свърши.
Грима е време да сваля.
Тълпата вика! Критик се мръщи!
А толкова е тъжна песента.

В следващ град, на друга сцена,
гримът отново е на мен.
Сама китара, а после акапела,
пред разни хора пея всеки ден.

Дъждът вали, турнето продължава,
място подир място посетих.
И на пътя дълъг автобусът заминава,
с една китара, с мелодия и стих.

И карам пак по пътя прашен.
С мотора бързам към страстта.
Грима изтрит е от дъжда неясен!
А в залеза размива се смеха!

© Рефицул Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??