12 ene 2021, 13:04

Твоето момче 

  Poesía » De amor
656 0 0

Не виждаш ли, мило мое, 
колко влюбено е твоето момче във теб сега?
Как опитва се да сгрее твоята душа?
Усети го как със поглед иска нещо да ти каже, 
нещо като истинска любов да ти покаже.
Тя е истинска, колкото е истински и той,
но за едно му вярвай ти, че никога не ще те нарани.
Обичай го и ти така, че да се чувства той специален
и никога за друга да не мисли, 
а само ти за него да си на света.
Когато те погледне, той вижда само твоето сърце, 
чисто и красиво и е негово поне.
И ти съм сигурен, че виждаш го така, 
че за теб не искаш друг да видиш на света.
Двама влюбени благословени сме така, 
че дори смъртта не може и не иска да ни раздели.
Цял живот ще те обичам, това го запомни, и искам някой 
ден със теб семейството сплотено да си имам, разбери.

© Борислав Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??