21 nov 2008, 12:32

Твоите очи 

  Poesía
705 0 6

Твоите очи

 

В очите ти аз виждам светлина,
обгръщат ме със огнени лъчи.
В гърдите ти аз чувам тишина
как нежно се извива и звучи
с несметна красота
до сладка болка в моите гърди,
изпълвайки ме с живина...
А колко малко искам от света -
в ръцете ти да дишам..
Ах, колкото да скитам по света,
по-истинска любов аз не намирам...
Макар и волна, съм сама,
но чувствам твоите лъчи,
когато заговори тишината
пред мен са твоите очи.

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??