10 sept 2022, 12:47

Твой ще бъда 

  Poesía » De amor, Otra
258 0 1

Щом те видях 

без да зная.

Ти си бил роден за мене.

Заедно да бъдем

 и да не се разделяме.

 

Твой ще бъда

 само ми кажи.

Твой ще бъда отвсякога.

Да те любя и да те имам

и вечно да те милувам.

 

Само едно кажи ми-в болка страшна ще заличиш ли раните ми

и има ли начин да бъдеш мой,

защото тези мисли не ме оставят в покой.

 

 

Твой ще бъда

 само ми кажи.

Твой ще бъда отвсякога.

Да те любя и да те имам

и вечно да те милувам.

 

Зная за тебе

 в огъня ще горя.

Душата моя ми трепери.

Само ми подскажи,

че ти си правилният избор.

Душата си давам, ангел мой.

 

 

Твой ще бъда

 само ми кажи.

Твой ще бъда отвсякога.

Да те любя и да те имам

и вечно да те милувам.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Yoana Stamatova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??