3 mar 2010, 23:45

Тя 

  Poesía » Otra
472 0 2

       Тя
Земна и любяща.
Сред звезди летяща.
Своята звезда откри.
И с любов я тя дари.

Огнена, въздушна, земна.
От зората се зарежда.
Слънчева, лунна, звездна.
Към звездите тя поглежда.

Огън и вода е.
Въздух и земя.
Бог дарил я е.
Да бъде тя жена.

© Пепа Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??