10 dic 2011, 10:43

Тя е... 

  Poesía » Otra
832 0 8

Тя е...

 

 

 Тя е жената свята!

Дарила те е с живот,

бди над тебе като сянка

всеки божи ден и нощ.

 Тя е пътят, чертаещ  ти посока,

по който смело да вървиш,

до теб e,  за да   ти даде насока,

докато човека в себе си да градиш.

 Тя  е радостта в живота  и късмета,

обгръща те в своята топлина,

винаги е несломима,  смела,

готова в трудност да ти подаде ръка.

 Тя е мнимата светица!

Появява се, когато силно те боли,

носи в нощите желаната утеха,

изпива изплаканите ти сълзи.

 Тя е  жената,  която

за нищо няма да те предаде,

вярва ти и те подкрепя сляпо,

обича те от душа  и от сърце.  

 Тя е вечната жена и твоя майка!

Тя е силата в теб и твоя бог,

ще те пази и закриля,

винаги до теб в добро и в зло!

© fervor Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??