17 sept 2015, 22:25

Тя е 

  Poesía
358 0 1

Тя за мен е малък пъстър свят, тя е още ален мак има своя слънчева душа, тя е цветето на пролетта.

 

Тя е тръпката на любовта, тя е амулета на страстта, тя усмивка е във тъжен ден, тя е радостта за мен.

 

Тя е нежна като капчица сълза, тя е песничка за вечността, тя е благородница добра, тя е моята страна.

 

Тя е крехък летен бриз, тя е есенен каприз, тя е зимната луна, тя е полъхът на  пролетта.

 

Тя е синьото небе, тя е весело дете, тя е ярката звезда, тя е българска жена. 

 

 

 

 

 

 

 

Посвещава се на всички Български жени

© Димитър Добриков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??