14 feb 2007, 1:33

Тя обича 

  Poesía
679 0 0
Любовта е чиста и непреодолима,
тя е бистра като ручей див.
Нежна, мила и непринудима,
тя избистря чувствата ти в миг.

Ти копнееш да я изживееш,
ти я искаш, без да знаеш 'що.
Но тя е блян дори на капката в морето,
искаща да люби целия живот.

И тази капка, ТЯ обича,
без дори да знае как боли.
Тя обича и не тича,
а плува с морските вълни!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??