26 nov 2006, 21:06

ТЯ СИ ОТИДЕ...От цикъла „ История за двама” 

  Poesía
619 0 7

(миниатюра) 


Обичам го! – тя

прошепна и затвори

своите очи...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??