4 jun 2011, 23:48

Тъга 

  Poesía » De amor
609 0 1

Тъгата ти е болка свята - 
като залязваща зора,
от мъка или самота навята,
от спомен или от мечта.
Тя скрива слънцето в деня ти,
премазва те до изнемощ,
отнема даже и съня ти,
превръща го във бяла нощ.

© Деси Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ми харесва как пишеш. Може да си мъничка, но в теб има планина от емоции...
Propuestas
: ??:??