В мъгла те търся безотказно,
на сън викам твойто име,
но като мираж в пустиня
те губя безвъзратно.
В поле с разцъфнали цветя,
аз виждам само есенни листа.
Треперя,а не е студено.
На вън показала се е дъга
с многобройни тонове на сиво.
Дъждът не спира да вали,
а небето е безоблачно синьо.
Не вали ли,слънцето попарва
зелените треви до скръбно-
кафеникаво-жълто.
© Деси Todos los derechos reservados