6 ago 2007, 22:01

Тъга 

  Poesía
547 0 1
Сълзи се стичат по лицето тъжно, сълзи от самота.
И няма вече нежни ласки, а само таз тъга.
Обръщам се да видя де си, но няма те до мен,
отиде си, без да ми кажеш, отиде си далеч от мен.
Не спирам нощем да се моля, не спирам да тъжа,
но от тъгата няма полза, след нея пак тъга!

© Анонимен Провал Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??