5 oct 2015, 11:11

Тъжен стих по *Фреди 

  Poesía » Otra
361 0 0

Тъжен стих по *Фреди
ReмаТе

 

Какво е всъщност любовта
и кой какво за нея знае?
Умира в хората за миг,
за други ражда се - това е.

 

... почивай в мир, приятелю!



*Freddie Mercury - In My Defence

© Людмил Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??