20 feb 2011, 22:31

Тъжно 

  Poesía » Otra
778 0 2

Тъжно ми е днес, едно такова...

може би защото пак вали...?

Не. Не е това. Отрова

някаква във гърлото горчи.

 

Оставя привкус на обида,

примесен с нотки на тъга,

а в нея бавно се надига

призрак бял на самота,

 

останала след вчерашно приятелство.

И тътен глухо проехтява

на вчерашното, пак, предателство

и неизреченото "съжалявам".

© Белослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??