Търсачът на отговори
Толкова любов си изпитала
и без да знаеш си ми дала,
винаги в сърцето отлитала -
само там, само там и оставаш.
Не мога да те губя, а си плам,
от който много лесно се изгубвам,
но по-добре за мен е да съм сам,
докато душата ти целувам...!
© Маломир Стръков Todos los derechos reservados