5 abr 2011, 22:44

Търсех те 

  Poesía » De amor
886 0 2

        *   *   *

                         Търсех те

 

От вятъра на истинска магия

пренасям се в другия си свят

и там съм още повече богиня,

защото волна из въздуха летя.

 

В съня си съм различна, друга,

ту дива, ту пък кротка и добра,

ту тичам с вятъра с риск да се изгубя

или стаявам поглед в морската вода.

 

Когато съм на воля и не спирам,

все търся нещо, ден след ден,

но никъде и нищо не откривам,

защото търсеното вече е при мен!

© Адриана Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??