2 feb 2021, 23:35

Търсих те 

  Poesía » De amor
203 0 0

Търсих те
 

Познах те, с очите на моята душа
и себе си чрез тебе преоткрих,
тихо и безшумно се прегърнахме - 
любов във себе си открих!

 

Отвори не подозиран извор,
без дори и сам да разбереш - 
пътят ми към теб беше избор
и точка в която, не можеше да спреш.

 

Друга беше твоята стихия
за малко спря, не искам да те съдя,
търсила съм те, да те открия,
да те обичам и към себе си да продължа!

 

В живота даже се разминахме
а още нося в душата любовта - 
съдбовни пътища преминахме...
И имам път, а в себе си мълча!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??