Търсих те
Търсих те под дърво и камък,
но не те открих.
Сега аз съм самотен.
Мойта самота бавно ме убива,
защото аз те търсих,
но не те открих,
Търсих красивите очи,
търсих ослепителната усмивка
и мина се време,
но не ги открих.
Търсих те, исках да те намеря,
но, уви, самотата ме намери първа.
© Иван Александров Todos los derechos reservados