17 dic 2008, 10:48

Търся те 

  Poesía » Filosófica
605 0 4

Звъня ти - разговорът неприет
и колко смс-а писах - едва ли ги четеш,
имейли пращах, направо в папка спам...
как да те открия, наистина не знам.
Във този свят информационен
за теб във пресата ли да чета, 
или да те търся в необятни форуми
под най-различни имена?
Коя си всъщност, има ли те тук, на таз земя, 
или си виртуална нереалност...
вкопчена във  търсенето,
не мога на крилата ти да полетя.

© Виктория Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??