19 sept 2015, 18:51  

Участието ми в конкурс 

  Poesía » Filosófica
251 0 0

Участвието ми в конкурс

 

Веднъж участвах във конкурс.

Представих се с едно творение.

И в този малък каламбур,

поет да видят и във  мене.

 

И с трепет чаках резултат.

Надявах се да съм в средата!

Понеже вече не съм млад,

клеймо очаквах от Съдата.

 

Не чаках да съм толкоз гнил!

Но бях поставен под Чертата.

На тези хора не бях мил,

бе видно туй от  резултата.

 

Там списък имаше дори...

Не бях и в списъка с похвали!

И всичко туй ме натъжи,

навярно вече сте разбрали!

 20.04.2015г. София

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??