19 sept 2024, 8:58  

Училищно 

  Poesía » De humor
23 0 0
Училищно

 

В началото на новата година

дали случайно ви подмина

подписване на важни декларации

чрез сложни PC апликации?

 

Очаквате ли на родителската среща

със класната дискусия гореща?

Дали процесът лесно ще се случи?

Дали детето нещо ще научи?

 

Дали ще има време за кръжоци

в добавка към различните уроци?

Дали числата рационални

ще се окажат също тъй банални?

 

Ще се купуват ли помагалà, атласи,

за да постъпва знанието на талази?

Преразказът дали ще e подробен

и кой предмет ще е основен?

 

***

 

Или спокойно сте решили:

децата ни си имат сили.

Уверени сме, ще се справят.

Път чрез слово ще проправят!

© Boryana Boteva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??