8 abr 2007, 15:16

Ударите на сърцето 

  Poesía
1229 0 1

То в гърдите се вълнува,

и пулсита, и типти,

и за тебе си тъгува,

и за тебе то шепти.

 

Ударите на сърцето,

те са музика безценна,

длан в ръката, тъй позната,

смелост, вдъхваща и нежна.

 

А нощта щом спусне се над нас

и света наоколо заспи,

таз любов, таз сребърна магия

тъй ни вазвисява и трепти,

сякаш дъх от звезден прах

нашепва,

думи нежни и добри,

че за теб сърцето ми потрепва,

че на тебе то принадлежи.

© Юлияна Русинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??