22 ago 2014, 23:13

Ухаеш ми на щастие 

  Poesía » De amor
1981 1 2

Знаеш ли...?

Ухаеш ми на щастие!

За мене си копнеж, отдавна забранен,

една мечта от пепелта изровена,

от любовния пожар, горял някога и в мен.

 

Знаеш ли...?

Приличаш ми на приказка!

Разказваща се за любов и много доброта,

за това как двама души горещо се обичали

и били щастливи дълго след това.

 

Знаеш ли...?

Ти си като слънцето!

С любов и нежност огряваш моята душа,

слънчев лъч надежда има в сърцето ми,

че отново съм обичана и живея аз.

 

Знаеш ли...?

В теб живее вятъра!

През сърцето мое, мина като ураган,

за мечти и щастие събуди в мен душата ми,

вятъра горещ е, чак запали ме..

 

Знаеш ли...?

Думите ми малко са!

Не достигат даже да опиша теб,

всъщност мога мойто малко, сладко щастие

да опиша само с думата ЛЮБОВ!

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??