6 dic 2007, 17:04

Укор към сърцето 

  Poesía » De amor
847 0 3
Лудост е. Лудост... Какво ти става?
Щастието ли те отегчава?
О, навярно скучно ти е да се смееш,
от любов и страст да онемееш...
Да, това определено е "най-ужасното"  занимание!
Не е достатъчно, трябва ти страдание!
М-да! Така не е ли по-интересно?
Да се радваш е прекалено лесно!
Що ти беше да обичаш само него?
Да се ограничаваш с един!
Та, така не е интересно.
Трябва да има дилема, адреналин!
На, сега чуди се с двама!
Не аз - ТИ искаше промяна.
Блъскай се в стените си безумно,
щом не можеш да бъдеш разумно!

© Ангел без криле Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??