12 jul 2008, 12:50

Уморих се 

  Poesía
1120 0 6



 

                                              УМОРИХ СЕ

 

 

                                             Уморих се

                                             от желания безкрайни.

                                             От илюзии горещи.

                                             От обществените тайни

                                             и... от нагласени срещи.

 

                                            Уморих се

                                            от очите неспокойни – 

                                            дето все се оправдават

                                            с истини – лъжи безбройни.

                                            От това, че ме предават...

 

                                            Уморих се

                                            от несбъднати надежди.  

                                            Светли думи в тъмнината –  

                                            обещания във лъскави одежди...

                                            И от кривда –  в правотата.

 

                                                      Уморих се!

                                           

© Илзе Енчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??