Уморих се да търся теб щастие,
уморих се от празни копнежи,
уморих се да срещам нещастие,
уморих се... И няма надежда!
Уморих се да вярвам в приятелства,
уморих се да бъда човечна,
уморих се да срещам предателства,
само болката бе безконечна...
Уморих се от фалш и безсмислица,
уморих се, любов, да те чакам,
като всичко и ти си измислица...
вече няма какво да очаквам!!
УМОРИХ СЕ...
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados