УСЕЩАНЕ
Ще разбереш, докосна ли те с пръсти,
че моето сърце кърви,
във болката душата ми се кръсти
и давя се в пресъхнали сълзи.
Вибрират страхове, мечти,
болката ме стърже и не спира,
тялото ми в спазмите крещи
и примирен във трепета умирам.
Ще разбера, докоснеш ли ме с пръсти,
че твоето сърце кърви,
как в болката душите ни се кръстят,
но болката ни прави по добри...
Ще разберем, докоснем ли се с пръсти...
© Валентин Желязков Todos los derechos reservados
PS. И аз моля да не се търсят други тълкувания освен, това което написах. Съвсем сериозно!