30 ene 2010, 15:47

Усещане 

  Poesía » De amor
890 0 2

Усещане

Усещам, в гърдите ми бие едно сърчице,

пълно е с любов и всичката за теб е...

Не ми обръщай гръб - ела и я вземи,

на друг не мога да я дам...


Усещам горчивите капки,

как тежко се стичат по лицето ми,

за теб са моите сълзи...


От  любов и от мъка плача,

о, аз не вярвах, аз не знаех,

че някога ще обичам така...

 

© Цвети Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??