Усмихни се, мила,
НЕ, недей плачи,
знай, усмивката прекрасна
лицето ти краси.
Че усмивката твоя омайна
разпалва в мене страстта,
усмивка толкоз омайна...
че озарява дори и нощта.
И при твоята усмивка
изпадам във захлас,
сякаш ангели небесни
пеят с нежен глас.
Усмихната бъди,
недей се натъжава,
Аз ще съм до теб,
каквото и да става.
© Стефан Делииванов Todos los derechos reservados