5 mar 2015, 22:42

Усмивката... 

  Poesía
399 1 2
Усмивката... вълшебно чудо...
Стаена страст в сърцето лудо.
Звезда, открила в тъмнината
пътека стигаща луната...
Усмивката... красиво цвете...
Усмивката... дъга след дъжд...
Магия цветна сред  полето...
Любов във цъфналата ръж.
Дъхът на горската дъбрава...
Най-кратък път до теб остава.
Усмивката... искрица пламък...
Усмивката... длан с  топлина...
Дори би разтопила камък,
с нежност и със светлина.
Усмивката... лек за душата...
Усмивката... ръка позната...
Очарование във дните...
Слънцето върху косите...
Спомен стаен във незабрава...
Най-кратък път до теб остава.
 

© Андреана андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??