Сънувах дяволска целувка,
която мислите ми разпилява.
Целувка, огнена и страстна,
тъй както пламъкът изпепелява.
Утопия си моя неразбрана,
отдавна забранена тръпка!
А молех се веднъж да те прегърна,
па ако ще.. да е най-срамната постъпка!
© Тя Тодорова Todos los derechos reservados