21 sept 2007, 10:46

УТРЕ 

  Poesía
784 0 0
УТРЕ ще се срещнем пак със тебе,
ще ме погледнеш и ще познаеш
любовта си пак във мене,
УТРЕ не е чак толкова далече,
времето минава бързо
и днес ще бъде утре вече!
УТРЕ пак ще те целувам,
както те целувах вчера,
УТРЕ ще е по-добре от днес,
защото пак ще те намеря!
УТРЕ още ще съм твоя,
любовта, която аз ти давам,
още ще наричаш "моя".
УТРЕ е красиво, по-красиво е от днес
и знам, че може трудно да ти е нощес,
но знай, че
УТРЕ дойде ли, няма ти да се страхуваш,
че съм другаде,
няма само ти да ме сънуваш,
... От УТРЕ аз съм твоята реалност
и по-лесно ще преодоляваш всяка трудност,
от УТРЕ аз съм истинска, а не мечта,
УТРЕ ще си сигурен, че аз съм твоята жена!
УТРЕ аз ще легна гола на твоето легло,
всичко, което с теб сме преживели, било е за добро!
УТРЕ аз ще дойда и ще те прегърна,
УТРЕ всичко ще бъде наред,
на любовта ти с разтуптяло сърце ще ти отвърна,
УТРЕ няма да завали и няма да има буря,
небето ще е ясно и морето не ще се бушува!
УТРЕ с теб ще ходим боси по меката морава
и твоята любов отново ще ме обладава.
От УТРЕ трепетът ще е вечен,
пътят на любовта е един,
на нас е обречен!
УТРЕ ще ме погледнеш с поглед предан,
че сме родени един за друг, ще е ясно,
в обичта ни ще си уверен!
УТРЕ ще бъде завинаги и ти го знаеш,
всичко ще бъде наред - в мен себе си ще познаеш!




07.08.05

© Божана Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??