Ето го на хоризонта се задава, утрото отново става.
Нощта своята спокойна смяна предава.
Слънцето, човечета, птички и тревички
отварят, натежали клепачи и очички.
Градчета и селца жужат като пчела.
Хората бързат своята работа да свършат.
Часовника тиктака тики так тики так,
нощта ще дойде пак.
© Радко Todos los derechos reservados