Душата ми в печал мълчи
и тихо капят сълзи от очи -
болката в сърце е стаена -
любовта остана несподелена.
Аз просто теб любя сал,
теб желая, о, мой идеал,
без теб в мрак съм живял
и тъгата само е моя дял!
© Георги Todos los derechos reservados