25 mar 2011, 11:29

В бялата стая... 4 

  Poesía
744 0 19

 

 

 

Четиресет камбани в душата бият... бият...


Четиридесет извора по глътка аз напих.


Четиридесет нощи със мен вълчица вие.


Четиридесет клетви аз преглътнах... 

... и простих.





© Елена Гоцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??