12 ene 2010, 13:31

В един фантастичен свят 

  Poesía » Otra
628 0 0

В един фантастичен свят
с теб сме щастливи и волни...
черпим мъдрост от природата
и сме напълно свободни...

Този свят е съвършен -
чист, красив и подреден.
В него можем да летим,
всеки страх да победим!
В него властва любовта,
няма фалш и суета...

В един фантастичен свят
душите ни са слети...
няма чувство за вина и грях,
следваме своите пътеки...

... не се питаме кои сме -
сърцата ни го знаят
преди да сме се открили...
не търсим истината какви сме -
знаем защо сме се родили...

В един фантастичен свят
винаги побеждава добротата,
и няма по-велико на земята
от  хармонията и красотата...



---------------------------------------------------------------------------------------
вдъхнови ме хармонията и любовта във фантастичния  филм  "Аватар"

© Ани Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??