27 dic 2015, 13:00

в един живот 

  Poesía » De amor
329 0 2

Не искам да заспивам вече

и  да сънувам хубави сънища !

Не искам да умирам пак

в мечтите си по красиво бъдеще !

Аз искам сега да бъда!

До тебе,

със тебе,

във тебе !

В един сън заплетени!

В един живот – завинаги !

 

© Юлия Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??