В годината на змията
Пълзи годината и съска.
В природата е на змията,
захапвайки, да впръсква
отровата си в тишината.
От двете дупчици изтича
кръвта на криволичещия
кръговрат. Спасителят на
теб, Приятелю, прилича,
но ти трепериш в своя свят.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados