19 abr 2012, 23:00

В надземен пъкъл 

  Poesía
440 0 0

Ти трябва да се радваш. Тръгвам си.

Прости ми за последните разстрели.

Ти виждаш как. Как времето кръжи,

когато трябва болките да снеме.

 

 

 

Ти трябва да се радваш. Тръгнах си

и няма да заравям мъртъв спомен -

ни в тихите, бъртвежни, сиви дни,

и ни в утробата. На тая пролет.

© Уморена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??