16 dic 2008, 20:06

В очакване на чудото 

  Poesía » De amor
608 0 5
КОГАТО СЪРЦЕТО ТИ РИДАЕ БЕЗУТЕШНО,
КОГАТО ДУШАТА ТИ СЕ ПРЪСКА НА МАЛКИ СТЪКЛЕНИ КРИСТАЛИ,
КОГАТО ВСИЧКО ОКОЛО ТЕБ Е ПЪЛНО С НЕВЪЗМОЖНОСТИ
И НЕ ВИЖДАШ ИЗХОДА  В КРАЯ НА ТУНЕЛА,
ТИ ПОТЪРСИ МАЛКИЯ ПРОЦЕП С ОСЛЕПИТЕЛНАТА СВЕТЛИНА,
КОЯТО ЩЕ ТЕ НАКАРА ДА ПРОГЛЕДНЕШ
И СЕ ВСЛУШАЙ В БОЖЕСТВЕНАТА МУЗИКА ОКОЛО ТЕБ,
СЪРЦЕТО ТИ ТОГАВА ЩЕ ЗАПЕЕ,
ДУШАТА  ТИ ЩЕ СЕ ПРИГОТВИ ЗА ПОДХОДЯЩИЯ МОМЕНТ,
 В ОЧАКВАНЕ НА ЧУДОТО!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??