21 jul 2013, 18:57

В очакване на първата любов 

  Poesía » Otra
482 0 5

                                           На племенничката ми Лора

 

 

В очакване на първата любов

как всичко нежно, радостно изглежда.

Трепти светът и пее в ритъм нов

и все към теб замислено поглежда.

 

И дебнат тайни, скрити чудеса,

посрещат те с усмивка и закачка.

Звезди танцуват в твоята коса,

въздушно лека става всяка крачка.

 

А ти си фея, весела след сън,

с вълшебна пръчица въоръжена.

Смехът ти е внезапен светъл звън

и в такт звъни с теб цялата вселена.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??