В памет на...
Думите напират
в моята глава,
ние с тебе губим,
губи и света
и сълзи обливат
моята душа.
Тази баба мила,
Майка и жена,
постоянно ще е
в нашите сърца.
В паметта ни вечно
ще живее Тя...
© Вал Герх Todos los derechos reservados