17 sept 2007, 11:28

В памет на хладилния техник. 

  Poesía
509 0 8
 

В памет на хладилния техник.



Говорех си с хладилния техник,

как в болницата искал да монтира,

на всяка стая, мощен климатик.

След туй, започна да умира

и, умря...

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??