15 dic 2009, 12:28

В плен 

  Poesía
406 1 2

            В ПЛЕН

 

С верига бях вързан за тебе,

при команда наострях уши.

Доволен от животица дребен.

Сърцето мое от его лиши.

 

Отвързан, на воля съм днес,

закъсня свободата за мен.

Свободен, се чуствам в арест.

Оставам с душата си в плен!

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??